ARTIS KOREA MENANG ANUGERAH BINTANG PALING POPULARSempena memasuki tahun baru ini, Peminat-peminat di Malaysia menerima perkhabaran yang mengejutkan. Seorang artis korea telah dianugerahkan sebagai bintang paling popular sekaligus mengalahkan Aaron Aziz dan Shaheizy Sam pada malam anugerah Bintang Paling Popular Berita Ha@rian itu. Artis itu yang terkenal dengan jolokan Mr Chomel (Lee Esyan Firasz) menerima sebuah kereta Vokswagen EOS berwarna biru walaupun tidak memiliki lesen yang sah. Anugerah itu telah diberikan kepada beliau walaupun beliau tidak pernah berlakon Filem ataupun drama.


Gambar tidak memuaskan kerana cameraman kami telah di tolak oleh beliau saat beliau naik ke pentas. Tunjuk samseng lar pulak mamat nie.


Gaya macho saat menerima anugerah….muka bangga siot.. Drama terbarunya All About Him dijangka meletup di pawagam seluruh dunia.


Lee Esyan Firasz diculik oleh seorang peminat yang tidak dikenali pada malam anugerah itu. Peminat fanatik itu mendukungnya sambil berlari sejauh 2km sebelum ditangkap oleh polis peronda.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...