GAYA POPULAR TAHUN 2012

Seperti yang kita ketahui, tahun 2011 sudah pun melabuhkan tirainya dan kini kita sudah memasuki tahun 2012. Pelbagai gaya-gaya menarik dapat kita lihat sempena tahun baru ini. Korean's style. Japanese's style dan tidak kurang juga pelbagai gaya yang pelik-pelik. Pada tahun ini saya sudah mengesan style baru yang mungkin akan menambat hati anda semua. (Erk. Mungkin tidak..ah!! lantak lar. Sambung balik.) Model terkenal (Mohammad Esyan Firasz) mengayakan style terbaru ini.


Kolar baju dinaikkan sebelah sambil memakai cekak berwarna-warni… sambil membuat muka chomel…J sambil membundarkan mata anda (kasi besaq skit).


Rambut belakang dibiarkan berdiri (mencacak) dan sekiranya cicak terjatuh diatas rambut anda, dia akan innalillah (mampus) terus. anda disarankan membuat mimik sedih @ innocent (seperti ini) untuk memikat gadis2 chomel...

Untuk menunjukkan aksi yang lebih manja anda disarankan tidoq @ letakkan kepala di atas lengan orang lain. Sesiapa sahaja yang anda jumpa walaupun tidak kenal….erm..disarankan lelaki (sekirannya anda lelaki). Kerana kami tidak bertanggungjawab seandainya anda menjadi mangsa sepak terajang (ditumbuk).
“Wah!!! Happy betul saya hari ini kerana menerima anugerah model of the year. Ahaks… ” 

Gaya frust menonggeng ini semakin diminati oleh masyarakat sekarang. Pernah dipopularkan oleh artis korea dan jepun seperti Taecyeon (2pm), Donghae (suju), Osamu mukai, YamaP (buzzer beat) dan ramai lagi.


p/s: saya akan menampilkan gaya-gaya yang lebih menarik, tertarik kau memang de' boom pada masa akan datang. so, to be continue...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...